Skip to main content

Kouvolan Valohuone Oy

Kouvola


Jaa tämä sivu


Valoa ja elämyksiä Kouvolasta ja verkosta!

Olemme yli 35v Kouvolan keskustassa toiminut, ensisijainen valaisinliike ja nykyään rinnalla toimii myös verkkokauppa.

Asiantuntevalla palvelulla palvelemme kaikissa valaistukseen liittyvissä asioissa, mm. ledit, uutuudet, valaisimet, lamput, polttimot. Meiltä saat myös valaistussuunnittelua. Löydät meiltä avun niin sisä- kuin ulkovalaistukseenkin sekä kotiin että toimistoon.

Verkkokauppa on aina auki ja kivijalkamyymälässä voit tutustua tuotteisiin lähemmin aukioloaikoina. Valaisimien lisäksi valikoimissamme on polttimot, lamput, valaisintarvikkeet ja paljon sisustustuotteita.

Päästä itsesi helpolla ja astu palveltavaksi lamppukauppaan!

Yhteystiedot

  • Salpausselänkatu 27, 45100 Kouvola
  • 05 311 7177
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • www.valohuone.fi

Palvelemme

  • Maanantai - perjantai
    10:00 - 18:00
  • Lauantai
    10:00 - 14:00

Some-kanavat

Sijainti kartalla

Seuraa meitä Instagramissa

Tarjouspäiviä jäljellä 20! Kävitpä sitten kivijalkamyymälässä bongaamassa löytöjä tai vaivattomasti verkkokauppaostoksilla, nyt on hyvä hetki tarttua tarjouksiin.

30 vuotta sitten vallitsivat pehmeä muotoilu ja pastellisävyt. Vuosina 1994-2004 myös halogeenit yleistyivät ja toivat mukanaan siroja rakenteita. Romantiikka ja kristallivalaisimet olivat suosittuja. Se oli myös lattiaylösvalojen kulta-aikaa.

Valaisinvalikoima Suomessa moninkertaistui EU-jäsenyyden myötä. Valohuoneen ostosmatkat laajenivat mm. Saksaan, Ruotsiin ja Ranskaan. Kauppa kävikin hyvin ja asiakkaita alkoi tulla kauempaakin. Tavoite oli löytää kaupan valikoimaan myös erikoisuuksia niitä etsiville asiakkaille. Monipuolinen valikoima on ollut Valohuoneen valtti koko sen historian.
 
Otteita Karin ja Kirsin haastattelusta Kaupunkilehti Seiskassa 28.8.1994:
”Uutuutena lamppujen varjostimissa on yllättäen menneisyys. Yhä useampi uskaltaa valita olo- ja makuuhuoneisiin varjostimia, joissa on röyhelöitä ja rimpsuja, kukkia ja brodyyreita. …

Kattoplafondeissa on viime aikoina siirrytty yhä enemmän romanttiselle linjalle, aivan kuin muissakin valaisimissa. …

Yhteistä lampuissa on myös se, että lamppu ei enää ole sidottu yhteen huoneeseen. Kruunuvalaisimia on ostettu keittiöön ja kukikkaita varjostimia olohuoneeseen, kertoo Nurmen kauppiaspariskunta.” Kaupunkilehti Seiska 28.8.1994

#ihana90luku #valaisimet #mitäsillointapahtuikaan #perheyritys #pienyrittäjät #synttäritarjouksia #40vuotissynttärit
Tarjouspäiviä jäljellä 20! Kävitpä sitten kivijalkamyymälässä bongaamassa löytöjä tai vaivattomasti verkkokauppaostoksilla, nyt on hyvä hetki tarttua tarjouksiin. 30 vuotta sitten vallitsivat pehmeä muotoilu ja pastellisävyt. Vuosina 1994-2004 myös halogeenit yleistyivät ja toivat mukanaan siroja rakenteita. Romantiikka ja kristallivalaisimet olivat suosittuja. Se oli myös lattiaylösvalojen kulta-aikaa. Valaisinvalikoima Suomessa moninkertaistui EU-jäsenyyden myötä. Valohuoneen ostosmatkat laajenivat mm. Saksaan, Ruotsiin ja Ranskaan. Kauppa kävikin hyvin ja asiakkaita alkoi tulla kauempaakin. Tavoite oli löytää kaupan valikoimaan myös erikoisuuksia niitä etsiville asiakkaille. Monipuolinen valikoima on ollut Valohuoneen valtti koko sen historian. Otteita Karin ja Kirsin haastattelusta Kaupunkilehti Seiskassa 28.8.1994: ”Uutuutena lamppujen varjostimissa on yllättäen menneisyys. Yhä useampi uskaltaa valita olo- ja makuuhuoneisiin varjostimia, joissa on röyhelöitä ja rimpsuja, kukkia ja brodyyreita. … Kattoplafondeissa on viime aikoina siirrytty yhä enemmän romanttiselle linjalle, aivan kuin muissakin valaisimissa. … Yhteistä lampuissa on myös se, että lamppu ei enää ole sidottu yhteen huoneeseen. Kruunuvalaisimia on ostettu keittiöön ja kukikkaita varjostimia olohuoneeseen, kertoo Nurmen kauppiaspariskunta.” Kaupunkilehti Seiska 28.8.1994 #ihana90luku #valaisimet #mitäsillointapahtuikaan #perheyritys #pienyrittäjät #synttäritarjouksia #40vuotissynttärit